Samenvatting De droom van de WNF rangers

De WNF-Rangers zijn erg betrokken bij de natuur en de dieren om hen heen. Tijdens het opruimen van straatvuil fantaseren zij erover echt iets te kunnen betekenen voor bedreigde dieren.
Tijdens een slaapfeest krijgen de Rangers in hun droom
 een mysterieus visioen. Hun opdracht: een zwarte neushoorn redden in Kwazulu Natal, Afrika. Wanneer de Rangers wakker worden blijken zij niet meer in Nederland te zijn.

In Afrika begint een spannend avontuur op zoek naar de neushoorn. Tijdens hun reis komen de Rangers in contact met bijzondere mensen waaronder argwanende lokale bewoners en gevaarlijke stropers.
De Rangers weten de lokale bewoners te overtuigen van hun goede bedoelingen. Op spectaculaire wijze redden ze de neushoorn en verhuizen hem naar een veilige plek.

Na het vieren van dit geweldige resultaat valt iedereen in een diepe slaap. De Rangers worden weer wakker in Nederland.
Was dit avontuur alleen maar een droom of was het een droom die is uitgekomen?

De groep 8 afscheidsmusical “De droom van de WNF-Rangers” is een spannende musical met humor waarin het thema stroperij centraal staat. De musical is geschikt van 13-35+ rollen. De liedjes, film- en geluidsfragmenten maken 
het avontuur compleet en 
slepen je mee naar de wereld van de zwarte neushoorn.

De liedjes van “De droom van de WNF-Rangers” zijn ingezongen door The Voice Kids 2013 winnares Laura van Kaam!
“De droom van de WNF-Rangers” is een samenwerking tussen PureMusicals en de WNF- Rangerclub. Met elke verkochte musical wordt het Wereld Natuur Fonds gesteund in haar strijd tegen stroperij en daarmee geven we samen de aarde door.

Download hier de flyer WNF musical A4 web