Achtergrond

Zo’n 5 jaar geleden is mijn droom ontstaan om voor mijn eigen kinderen de basisschool afscheidsmusical te schrijven. De musicals moeten een raakvlak met onze eigen kinderen hebben. Inmiddels gaat onze oudste zoon al naar de 2e klas van het middelbaar onderwijs en is onze 2e zoon aan de beurt om een afscheidsmusical op te voeren! (2016)

Voor hem heb ik niet lang hoeven nadenken om een geschikt onderwerp te vinden. Hij is helemaal weg van met name Afrikaanse wilde dieren. Hij was lid van de lokale Rangers en maakte eens per maand de buurt schoon. Daarnaast is hij nog steeds lid van de WNF-Rangers.

Voor mij een prachtig thema en veel inspiratie. Ik wilde met deze musical aandacht voor de bedreigde dieren en het behoud van de aarde. Daarnaast de betrokkenheid bij, en de bewustwording van de problematiek bij de kinderen vergroten.

Ik trok de stoute schoenen aan en benaderde het WNF! Hoe fantastisch zou het zijn als deze geweldige organisatie samen zou willen werken aan deze musical en te zorgen voor input om van deze musical een zeer uniek project te maken. Ik schatte mijn kansen niet hoog in omdat ik nog geen grote speler was in de musical wereld.

Enorm blij was ik toen ik via enkele omwegen terecht kwam bij 2 bijzondere mensen: Madelon en Marcel. Zij waren enthousiast en de samenwerking was een feit!

Ik kan niet uitleggen hoe trots ik ben om dit avontuur met het WNF te mogen aangaan. Wat een mooie organisatie en wat doen zij veel goede dingen. Van het WNF kreeg ik de input om me te concentreren op de recente problematiek: Wildlife criminaliteit en het dier dat daar veel last van heeft: de Zwarte Neushoorn. Het WNF zorgde voor prachtige en indrukwekkende beelden en foto’s voor de musical en zowel het script boekje als de handleiding.

Ook werd besloten om per verkochte musical een bedrag aan het WNF af te staan om nog meer goed werk te kunnen verrichten!

Super blij en trots op het mooie resultaat! Kijk snel op www.puremusicals.nl en GEEF DE AARDE DOOR!!!!

Namens het WNF,

Bas