Over ons

PureMusicals

Zo’n 5 jaar geleden is het idee ontstaan om voor mijn eigen kinderen de groep 8 afscheidsmusical te schrijven. Wat als een droom begon is nu echt werkelijkheid geworden! Op dit moment, september 2015, is de 2e musical: “De droom van de WNF-Rangers” klaar en zijn de voorbereidingen voor de 3e musical in volle gang!

De naam PureMusicals heb ik gekozen om meerdere redenen. De eerste is dat de musicals allemaal een belangrijke boodschap moeten hebben. De eerste musical stelt het ongewenste gedrag, pesten, aan de kaak. De 2e vraagt aandacht voor de stroperij en het gevecht daartegen.

Daarnaast verwijst het woordje Pure ook naar de liedjes van de musicals. Alle liedjes zijn opgenomen met echte instrumenten. Hopelijk horen jullie de echte pure sfeer van de liedjes!

Wij hebben 4 kindjes dus er komen in ieder geval nog 2 musicals bij. Maar ik heb inmiddels de smaak te pakken en ben erg ambitieus. Waarschijnlijk en hopelijk komen er nog wel meer dan 2 bij!

Muziek maken en schrijven is echt mijn passie, mijn droom is dan ook om ooit van deze uit de hand gegroeide hobbie mijn werk te kunnen maken!

Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan 1 van mijn musicals!

Bas Rysavy